VRSTA MASAŽE

MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI

Tajska masaža z aromatičnimi olji ne vpliva samo na telo, saj s stimulacijo akupresurnih točk uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in s tem učinkovito blažimo stresno in tesnobno občutje. Temelj masaže z aromatičnimi olji je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjeno z izbrano mešanico naravnih eteričnih olj, vse to pa vas popelje v stanje popolne sprostitve.

PILING TELESA

Piling za telo ima nekaj pomlajevalnih koristi za kožo, tako da nežno odstranjuje odmrle kožne celice, umazanijo in olje iz zunanje plasti kože. To pripomore k razširitvi por in razkrivanju bolj zdravih slojev vaše kože. Piling za telo je zelo vlažilno, ima bogato bazo, ki zagotavlja hidracijo, in odstranitev odmrlih kožnih celic ter poveča trdoto vaše kože in njeno sposobnost, da absorbira vlago

tradicionalna tajska masaža

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene in spodbudimo speče mišice.

ANTISTRESNA MASAŽA

Vrat, hrbet in ramena imajo veliko napetosti vsakdanjega življenja. Masaža na teh območjih vam bo dala miren umik iz zunanjega sveta, sproščala tesnobo in vam olajšala nespečnost, glavobole in migrene, hkrati pa povečevala cirkulacijo in imunski sistem.

masaža nog

MASAŽA STOPAL REFLEKSNA MASAŽA

Refleksologija temelji na prepričanju, da telo vsebuje stalno energijo ali "Chi", ki se združuje z refleksnimi točkami stopal. Ta specializirana masaža stopal pomaga pri olajšanju stresa in napetosti, pomaga izboljšati cirkulacijo in spodbuja obnovo naravnega stanja ravnotežja telesa.

ženska na masaži obraza

NEGA OBRAZA

Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki jo učinkovito ščiti pred zunanjimi vplivi okolja. Pri negi obraza se vaša koža globinsko očisti, navlaži, regenerira in nahrani. Kot rezultat se ji povrne sijaj in mehkoba.

TAJSKA MASAŽA Z TOPLIMI ZELIŠČI

Blagodejni učinek vročih ali toplih zelišč nas popelje v nepozabno stanje sprostitve, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo.Skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah, sklepih, čezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa ob sezonskih spremembah

kokosovo olje v steklenici

MASAŽA Z KOKOSOVIM OLJEM

Kokosovo drevo je iz zelo dobrih razlogov znano kot "drevo življenja". Kokosovo olje je obogateno z naravnimi lastnostmi, ki so kot nalašč za zdravljenje različnih bakterijskih, glivičnih ali virusnih okužb. Masaža kokosovega olja bo pomirila bolečino, napetost ter stres in je odlična za tiste, ki so utrujeni zaradi telesne aktivnosti.

SPREJEM GOSTOV

Ob prihodu gostov v naš salon se bomo potrudili za sprostitev in dobro vzdušje. Po masaži pa jih čaka pogostitev z čajem, sokom ali vodo.